Disciplines

Design

Bouwburo 3d huisvest gedreven en ervaren ontwerpers met hart voor architectuur van hoge kwaliteit. Tijdloze ontwerpideeën zorgen ervoor dat er ook groots wordt nagedacht over kleinschalige architectuur. 
Bouwburo 3D kan tevens een gebouw al in schetsfase visualiseren tot een digitale artist impression of een complete wandeling door het te realiseren gebouw.

 

Drawing

Tekentechnisch loopt Bouwburo 3d voor op de meeste concurrenten in de bouwwereld. Hoge mate van bouwkundige expertise, logistieke analyse van programma’s van eisen en de meest geavanceerde appartatuur en programmatuur zorgen ervoor dat tekeningen snel en zeer accuraat worden voltooid.

Development

Projectontwikkeling staat voor coördinatie en controle van het bouwproces. Een proces dat vooral bestaat uit opbouwend samenspel van verschillende partijen; van opdrachtgever tot derden, van gemeenten tot aannemers. Al onze projecten worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Onafhankelijk in alle besluiten, maar gesteund door diverse gerenommeerde bedrijven, heeft Bouwburo 3d in haar 25-jarig bestaan bewezen een volwaardig partner in de huidige markt te zijn.

Dat Bouwburo 3d weet waarvoor zij staat in de bouwwereld komt onder meer tot uiting in de mogelijkheid projecten Turn-key op te leveren en het realiseren, exploiteren en beheren van totale bouwprojecten.